Το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε η Άννα Ευθυμίου

Το Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε η Άννα Ευθυμίου υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α Θεσσαλονίκης.

“Αισθάνομαι σαν να είμαι στο σπίτι μου”, ανέφερε η κα. Ευθυμίου συνομιλώντας με στελέχη και εργαζόμενους του Δήμου Θεσσαλονίκης.

“Υπηρέτησα την τοπική αυτοδιοίκηση με αγάπη και αυταπάρνηση. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως ο πρώτο βαθμός της διοίκησης αποτέλεσε τη χείρα βοηθείας προς χιλιάδες πολίτες που βρέθηκαν σε δύσκολη στιγμή, τη περίοδο της κρίσης.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες στάθηκαν πλάι σε κάθε δημότη που είχε ανάγκη. Όλα αυτά δεν θα είχαν γίνει πράξη αν οι εργαζόμενοι δεν έδιναν τον καλύτερο εαυτό τους”.

Ευθυμίου

Η κ. Ευθυμίου επισκέφθηκε όλα τα τμήματα του δημαρχιακού μεγάρου και αντάλλαξε απόψεις με τους εργαζόμενους για την κατάσταση που επικρατεί στην αυτοδιοίκηση.

“Η θέση της Νέας Δημοκρατίας και η δική μου είναι η τοπική αυτοδιοίκηση να γίνει πιο ισχυρή, πιο ανεξάρτητη και σύμφωνα με το πρόγραμμα του κόμματος μας, όλοι εργαζόμενοι έχουν διασφαλισμένες τις θέσεις εργασίας τους”.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More