Το “ευχαριστώ” ποντιακών συλλόγων στο προσωπικό του ΑΧΕΠΑ (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Παραδοσιακή ποντιακή μουσική έπαιξαν στον αύλειο χώρο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ ο Σύλλογος Ποντίων ΑΧΕΠΑ και ο Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης.

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Μισιρλή 

Οι σύλλογοι έπαιξαν μουσική σε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου προκειμένου να τους πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη μάχη που έδωσε απέναντι στον κορωνοϊό και που βρίσκεται από την αρχή της πανδημίας στην πρώτη γραμμή.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων ΑΧΕΠΑ, Βασίλης Αναστασιάδης σημείωσε ότι η εκδήλωση δεν εντάσσεται στις εκδηλώσεις μνήμης για τα 101 χρόνια της Γενοκτονίας. “Είναι μια εκδήλωση ευγνωμοσύνης προς το προσωπικό του νοσοκομείου που αγωνίζεται αυτήν την περίοδο ενάντια στον κορωνοϊό”, δήλωσε.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τη διοίκηση του νοσοκομείου που δέχτηκε τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση. Στη συνέχεια ευχαρίστησε και αυτός από μεριάς του όλο το προσωπικό του νοσοκομείου και δήλωσε: “Είμαστε και εμείς πολίτες της πόλης και ξέρουμε το έργο που επιτελείται στο νοσοκομείο”.

“Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας σε αυτούς τους ανθρώπους που εργάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες”, κατέληξε.

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More