Το ξέσπασμα του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη: “Κάθαρμα, αλήτη…”

Έντονη ήταν η αντίδραση του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη λίγο πριν το δικαστήριο ολοκληρώσει τη σημερινή του διαδικασία. Όταν ο άτυχος πατέρας άκουσε τον 21χρονο κατηγορούμενο αλβανικής καταγωγής να λέει ότι είχε συνευρεθεί με τη κοπέλα αλλά με τη συναίνεσή της ξέσπασε λέγοντας: «Τότε γιατί της είχε βάλει το μαχαίρι στο λαιμό, κάθαρμα, αλήτη…».

Η πρόεδρος του δικαστηρίου του ζήτησε να αποχωρήσει από την αίθουσα ενώ την ίδια ώρα ο 21χρονος κατηγορούμενος ακούστηκε να λέει: «Θέλω να μπω δέκα μέτρα κάτω από το χώμα όταν ακούω αυτόν τον άνθρωπο πίσω μου, δεν δέχομαι τη συνέργεια στην ανθρωποκτονία…».

Συνέχεια στο παραλήρημα

Νωρίτερα, ολοκλήρωσε την κατάθεσή της η φίλη της φοιτήτριας, η οποία δέχθηκε ερωτήσεις από τους συνηγόρους υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής.

Όσον αφορά στον δεύτερο κατηγορούμενο, τον 23χρονο Ροδίτη, κατά το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας, απουσίαζε και όταν επανήλθε υποστήριξε: «Δεν τη σκότωσα, δεν τη βίασα, δεν την πέταξα» επανέλαβε ο κατηγορούμενος υποστηρίζοντας μάλιστα ότι πήγε να σώσει το θύμα.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Μαρτίου.

Πηγή: enikos.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More