Το 3rd KIDOT Festival πιο ανανεωμένο από πότε, γεμάτο εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους (ΦΩΤΟ)

Η κορυφαία διοργάνωση για το παιδί και τον γονιό, πιστή στο φθινοπωρινό ραντεβού της, ήρθε για τρίτη κατά σειρά χρονιά για ένα διήμερο γεμάτο βιωματική γνώση, πρωτότυπη εξερεύνηση και παιδαγωγικό παιχνίδι για όλη την οικογένεια!


Το 3ο KIDOT Festival, το μεγαλύτερο family festival στην Ελλάδα, με εφόδια τη φρεσκάδα και συνέπεια που το διακρίνει από την πρώτη κιόλας διοργάνωσή του, επανήρθε με το ξεκίνημα των σχολείων πιο ώριμο, πιο ανανεωμένο από κάθε άλλη φορά και φυσικά, γεμάτο εκπλήξεις.

Το εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό φεστιβάλ για όλη την οικογένεια θα δώσει το ιδανικό ξεκίνημα για μια σεζόν όλο δημιουργικότητα και φαντασία για τα παιδιά του αύριο και τους γονείς τους, με το 3ο KIDOT Festival!

Τι περιλαμβάνει; 

Market προϊόντων και υπηρεσιών για το παιδί και τον γονιό + KIDOT Gardens, Workshops, Side Events (Παιχνίδια. Προβολές. Μουσική), all day events (Οι ξεχωριστοί, ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, που σε κάθε διοργάνωση φιλοξενούν μια σειρά δρώμενων, παρουσιάσεων και δράσεων που θα “τρέχουν” καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας), lounge & kids area και food & drinks corner.

Γιατί όμως το 3ο KIDOT Festival είναι η ιδανική ευκαιρία για ν’ απευθυνθείτε στο κοινό σας πετυχημένα και στοχευμένα;

✔ Αποτελεί μια ενιαία, ολοκληρωμένη, αξέχαστη εμπειρία για τον επισκέπτη.
✔ Προσεγγίζει αποτελεσματικά όχι απλά ένα δυνητικό, αλλά ένα δυναμικό κοινό.
✔ Αποτελεί έναν κρίκο σε μια συνολική, τακτική θεματική αλυσίδα δράσεων και εκδηλώσεων που διοργανώνει η ομάδα KIDOT καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.
✔ Συγκροτεί ένα συμπαγές, ειδικό και διαρκώς διευρυνόμενο θεματικό δίκτυο, με άξονα το παιδί, τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά του.
✔ Γιατί το δικό σας συνεχές “παρών” είναι η πιο απτή και άμεση υπενθύμιση του brand σας στο μυαλό του κοινού μας.

Πληροφορίες:   

Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

21 και 22 Σεπτεμβρίου

Ώρα: 11:00 – 21:00

Είσοδος Ελεύθερη

Δείτε φωτογραφίες του ThessToday.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More