Τράπεζα Πειραιώς: Επεκτείνει την απορρόφηση κόστους ανάληψης μετρητών από ΑΤΜ άλλης τράπεζας

Να επεκτείνει πανελλαδικά την απορρόφηση του κόστους ανάληψης μετρητών από ΑΤΜ άλλων τραπεζών για όλους τους πελάτες της που συναλλάσσονται σε απομακρυσμένες περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας και δεν καλύπτονται από το δικό της δίκτυο αποφάσισε η Τράπεζα Πειραιώς, σε συνέχεια της δέσμευσής της να επανεξετάσει την τιμολογιακή πολιτική της.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή της, οι πελάτες της δεν θα έχουν οποιαδήποτε επιβάρυνση κατά την ανάληψη μετρητών μέσω Αυτόματων Ταμειολογιστικών Μηχανών (ΑΤΜ) τρίτων Τραπεζών σε απομονωμένες περιοχές όπου η Τράπεζα δεν έχει παρουσία. Το κόστος ανάληψης στις περιπτώσεις αυτές θα απορροφάται εξολοκλήρου από την Τράπεζα Πειραιώς.

Η Τράπεζα Πειραιώς δηλώνει πως με την τιμολογιακή αυτή αλλαγή «αποδεικνύει έμπρακτα για ακόμη μια φορά ότι λειτουργεί με βασικό γνώμονα τον σεβασμό προς τους πελάτες της και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους». Στο πλαίσιο αυτό, υπενθυμίζει ότι οι αναλήψεις μετρητών παρέχονται ανέξοδα για τους πελάτες της Τράπεζας από το εκτενές πανελλαδικό δίκτυό της, που απαριθμεί συνολικά 1.910 ΑΤΜ, με πολύ μεγάλη γεωγραφική διασπορά.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More