Τραγικός θάνατος για δίδυμα βρέφη: Τα ξέχασε ο πατέρας τους στο αυτοκίνητο

Φρικτό θάνατο βρήκαν δύο δίδυμα βρέφη 11 μηνών στη Νέα Υόρκη, καθώς ο πατέρας του τα ξέχασε κλειδωμένα στο αυτοκίνητο για πολλές ώρες.

Η τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής όταν ο 37χρονος πατέρας των δύο διδύμων τα ξέχασε στο αυτοκίνητο πριν πάει στην εργασία του ως κοινωνικός λειτουργός σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.

Ο πατέρας έμεινε στην εργασία του για οκτώ ώρες και αντιλήφθηκε ότι ξέχασε τα παιδιά του, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, στο πίσω κάθισμα αφού ξεκίνησε για να επιστρέψει στο σπίτι του. Σύμφωνα με τους New York Times, τότε σταμάτησε το αυτοκίνητο και βγήκε ουρλιάζοντας από αυτό.

Την αστυνομία ειδοποίησε ένας αυτόπτης μάρτυρας που ενημέρωσε ότι το ένα από τα δύο βρέφη δεν αναπνέει. Μέχρι να φτάσει, όμως, βοήθεια και τα δύο βρέφη είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή.

Ο 37χρονος συνελήφθη με τις εισαγγελικές αρχές της Νέας Υόρκης να αναμένεται να του απαγγείλουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More