Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Σοκάρει το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση του άτυχου βρέφους

Την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το 2 μηνών βρέφος που δέχτηκε επίθεση από το ροτβάιλερ, όταν έφτασε στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης το πρωί της Πέμπτης, περιγράφει το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο.

Σε αυτή, αναφέρεται πως το βρέφος, που δέχτηκε επίθεση από το ροτβάιλερ της οικογένειάς του, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα, δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, ενώ δεν έφερε αποτέλεσμα η καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών που ακολούθησε.

Το ανακοινωθέν αναφέρει:

«Σήμερα το πρωί στις 09.40 πμ, βρέφος θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του.

Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις.

Αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα.

Η μητέρα υποστήριξε ότι ο σκύλος του σπιτιού επιτέθηκε στο βρέφος.

Η σωρός μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία».

Κρατούνται οι γονείς και η γιαγιά του μωρού

Στο μεταξύ, συνελήφθησαν οι γονείς αλλά και η γιαγιά του βρέφους που πέθανε μετά από επίθεση ροτβάιλερ στα Γλυκά Νερά. Το λίγων μηνών μωρό μετέφερε στο νοσοκομείο η μητέρα του, ωστόσο, ήταν ήδη αργά, μιας και το μωράκι ήταν ήδη νεκρό.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ, η μητέρα, φέρεται να έχει συλληφθεί για το περιστατικό, ενώ ο πατέρας και η γιαγιά του παιδιού κρατούνται στο ΑΤ Παιανίας.

Οι κατηγορίες που φέρονται να αντιμετωπίζουν σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι ανθρωποκτονία από αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνου. Νωρίτερα, η ΕΡΤ είχε μεταδώσει ότι οι γονείς αλλά και η γιαγιά του μωρού έχουν συλληφθεί

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι οικογένεια έχει ακόμα τρία παιδιά, τα οποία τη στιγμή της επίθεσης δεν ήταν στο σπίτι καθώς ο πατέρας τους τα πήγαινε στο σχολείο. Το ροτβάιλερ κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες επιτέθηκε στο μωράκι.

Πληροφορίες: newsbeast.gr, protothema.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More