Τραγωδία στην Πεύκη: Συγκλονίζει ο παππούς της 5χρονης (VIDEO)

Συγκλονίζουν τα λόγια του παππού της 5χρονης, που σκότωσε η ίδια η μητέρα της ρίχνοντάς την από την ταράτσα του σπιτιού τους, στην Πεύκη, πριν αυτοκτονήσει πέφτοντας και η ίδια στο κενό.

Περιγράφοντας στους δημοσιογράφους τα όσα έγιναν, ο ηλικιωμένος είπε πως πήραν τηλέφωνο τον γιο του, όταν αυτός βρισκόταν στη δουλειά του στο Πικέρμι. Όταν ο παππούς έφτασε στην Πεύκη, είδε τη νύφη και την εγγονή του νεκρές στο οδόστρωμα.

“Εγώ δεν ήξερα τίποτα. Το παιδί μου δούλευε στο Πικέρμι. Τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν ότι στο σπίτι του έγινε ληστεία. Με πήρε τηλέφωνο και είπε, μαμά, μπαμπά στο σπίτι έγινε ληστεία για να πας μπαμπά να δεις τι γίνεται. Έρχομαι εδώ και βλέπω τη νύφη μου στον δρόμο, ανάσκελα και το μωρό από κάτω -είχαν βάλει ένα σεντόνι”, είπε στους δημοσιογράφους.

Ερωτηθείς, στη συνέχεια, είπε: “Είχε πέσει από την ταράτσα. Είχε πάρει και το παιδί μαζί. Και το μωράκι. Έπεσε μαζί με το μωρό” για να προσθέσει πως η εγγονή του θα έκλεινε τα πέντε, τον Μάρτιο.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More