Τραγωδία στο Μάτι: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πυρόπληκτων στο υπ. Περιβάλλοντος

Συγκέντρωση-διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος στη Μεσογείων διοργανώνει σήμερα στις 11 το πρωί η Συντονιστική Επιτροπή των Κατοίκων στο Μάτι (ΣΕΚΜΑ), δέκα μήνες μετά τη φονική πυρκαγιά που άφησε πίσω της 102 νεκρούς και τεράστιες καταστροφές.

Οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η φωτιά.

«Ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας για να απαιτήσουμε το αυτονόητο δικαίωμά μας για αποκατάσταση της ψυχής μας, της ζωής μας, των σπιτιών μας και του τόπου μας» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην πρόσκληση με την οποία καλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι πυρόπληκτοι από τις καταστροφικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου 2018 του νομού Αττικής.

«Ζητούμε από το υπουργείο Περιβάλλοντος να υλοποιήσει τις πολιτικές αποφάσεις που του αναλογούν, με την εκεί παρουσία μας και την επίδοση ψηφίσματος. Το δίκιο είναι με το μέρος μας» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΕΚΜΑ.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More