Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: Σκοτώθηκε λίγο πριν γεννήσει η γυναίκα του

Η μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα με οδηγό έναν 21χρονο, ο οποίος ετοιμαζόταν να υποδεχτεί τη γέννηση του παιδιού του, και συνεπιβάτη έναν 26χρονο φίλο του, έφυγε από τον δρόμο, χτύπησε στο κράσπεδο του πεζοδρομίου και καρφώθηκε σε κολόνα.

Η σφοδρή σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία ο επιβάτης της μηχανής. Ο οδηγός μεταφέρθηκε διασωληνωμένος με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου υπέκυψε στα τραύματά του, αφήνοντας πίσω τη σύντροφό του και το μωρό τους που θα έρθει στον κόσμο σε λίγες μέρες.

Το δυστύχημα συνέβη στην οδό Ολυμπιονίκου Καρυπίδη, στην περιοχή της Πολίχνης Θεσσαλονίκης.

«Βγήκε να το γιορτάσει, να κεράσει τον φίλο του, δεν ξέρω τι έγινε. Μάθαμε ότι η ταχύτητα ήταν πάρα πολύ μεγάλη, 170 χιλιόμετρα με μηχανή, μάλλον έπεσαν εδώ, δεν φορούσαν κράνος» δήλωσε στο Star κάτοικος της περιοχής.

«Ό,τι και να πω, η ίδια ξέρει πόσο δύσκολο είναι γι’ αυτήν. Είναι σε χάλια κατάσταση. Δε μπορούμε να το χωνέψουμε, πόσο μάλλον αυτή», δήλωσε ο αδερφός της εγκύου συντρόφου του άτυχου οδηγού στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διερευνά η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More