Τρόμος στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής μαθητή δημοτικού

Ένα σοκαριστικό περιστατικό απόπειρας αρπαγής μαθητή κατήγγειλε γονέας από το Κορδελιό. Την είδηση έκανε γνωστή ο διευθυντής του σχολείου στο Facebοok, τονίζοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται απόπειρα αρπαγής παιδιού στην περιοχή και κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου σε όλους τους γονείς.

Όπως γράφει στην ανάρτησή του, ένας άνδρας ζήτησε από το παιδί να τον βοηθήσει να διαβάσει ένα κουδούνι, ωστόσο το παιδί δεν πλησίασε καθώς είδε πως τον ακολουθούσε ένα άσπρο βαν. Παράλληλα, αναφέρει πως το τελευταίο διάστημα, αυτή η τρίτη καταγγελία γονέα.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή του:

«ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΟΝΙΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ. ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..Πριν από λίγη ώρα ένας γονιός του σχολείου μου έστειλε το παρακάτω μήνυμα ότι σήμερα γυρνώντας από το σχολείο το παιδί του για το σπίτι ένας άντρας του ζήτησε να τον βοηθήσει να διαβάσει ένα κουδούνι σε μια πολυκατοικία που τάχα δεν ήξερε να διαβάζει ο ίδιος. Ο γιος της και «μπράβο του» φυσικά δεν πλησίασε γιατί είδε και ένα άσπρο βανάκι κοντά στον άντρα. Άρχισε να τρέχει και είδε ότι τον ακολουθούσαν. Το παιδί όπως ήταν λογικό φοβήθηκε πολύ. Ευτυχώς έφτασε σπίτι σώος και αβλαβής. Μόλις έφτασε πήρε τηλέφωνο το γονέα και του είπε με τρεμάμενη φωνή το τι έγινε. Ο γονέας πήρε τηλέφωνο το «100» και είπε για το περιστατικό και η απάντηση τους ήταν ότι ήταν ο 3ος γονέας που έπαιρνε τηλέφωνο για το ίδιο σκηνικό σήμερα στο Κορδελιό. Η αστυνομία μάλιστα είπε στο γονέα ως συμβουλή ότι εκτός από το να μην πλησιάζουν και να τρέχουν να φωνάζουν και βοήθεια και να μπαίνουν σε μαγαζί. Ως Διευθυντής σχολείου είμαι υποχρεωμένος να ενημερώσω την τοπική κοινωνία και όχι μόνο για το συμβάν».

Είναι προφανές ότι οι καιροί που ζούμε είναι σκοτεινοί. Όπως προφανές είναι ότι η εγκληματικότητα έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Η καταγγελία του Διευθυντή του δημοτικού σχολείου, του Στέργιου Παπαδόπουλου σοκάρει. Πάντως δεν έχει γίνει ακόμη κάποια επίσημη καταγγελία στην αστυνομία.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More