Τυροψωμάκια

Υλικά

500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

2 αυγά ολόκληρα και 1 χτυπημένο για το άλειμμα

1 φλιτζάνι ηλιέλαιο

1 κουταλιά της σούπας αλάτι

250 γρ. φέτα θρυμματισμένη

1 κεσεδάκι γιαούρτι

80 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο

Εκτέλεση

Παίρνετε ένα μπολ και ρίχνετε μέσα τα αυγά και τα χτυπάτε καλά. Έπειτα προσθέτετε το γιαούρτι, το αλάτι, τη φέτα, το λάδι και το αλεύρι και τα ανακατεύετε καλά. Πλάστε το ζυμάρι σε μπαλάκια. Στη συνέχεια, στρώσετε αντικολλητικό χαρτί και τοποθετήστε τα έχοντας απόσταση μεταξύ τους σε ένα ταψί. Με το χτυπημένο αυγό αλείφετε την επιφάνεια και την πασπαλίζετε με το τριμμένο κεφαλοτύρι.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180º C για 20′-25′.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Για να ξέρετε: Την 1η Μαΐου 2018 θα ενημερώσουμε την Πολιτική απορρήτου και τους Όρους χρήσης, ώστε να είναι πιο σαφείς και να καλύπτουν τη νέα νομοθεσία περί προστασίας του απορρήτου στην Ευρώπη. Επιλέξτε Αποδοχή για να μας ενημερώσετε ότι συμφωνείτε με τις αλλαγές. Μάθετε περισσότερα.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο