Υπόθεση Μάγκου: Δικό της πραγματογνώμονα στην ιατροδικαστική εξέταση θέλει η οικογένεια

Οι γονείς του 27χρονου Βασίλη Μάγκου από τον Βόλο μέσω των δικηγόρων τους προσπαθούν να ορίσουν δικό τους πραγματογνώμονα στην ιατροδικαστική εξέταση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ και όσα δήλωσε ο πατέρας του, Γιάννης Μάγκος στην ΕΡΤ1.

«Δεν συνδέουμε τον θάνατο του γιου μας με τον άγριο ξυλοδαρμό από τα ΜΑΤ πριν από έναν μήνα. Είμαστε σίγουροι όμως, ότι αυτό επηρέασε αρνητικά την ψυχολογία του γιου μας και μετά ακολούθησε ό,τι ακολούθησε. Βέβαια η ψυχολογική κατάσταση δεν αποδεικνύεται από καμία ιατροδικαστική εξέταση. Για εμάς δεν έχουν σημασία τα αίτια του θανάτου του. Σημασία για εμάς έχει και αυτό είναι η ουσία ότι ο γιος μας ήταν ένας κοινωνικός αγωνιστής και έτσι θα τον θυμόμαστε και θα τον τιμάμε. Θα θυμόμαστε και θα τιμάμε τους αγώνες του για μια δίκαιη κοινωνία και ένα καλύτερο κόσμο», τόνισε ο κ. Μάγκος.

«Η ιατροδικαστική εξέταση θα γίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Ελπίζουμε να γίνει σεβαστό και δεκτό το αίτημά μας να παραστεί και από τη δική μας την πλευρά πραγματογνώμονας στην ιατροδικαστική εξέταση» ανέφερε ο πατέρας του 27χρονου, ενώ έριξε τα «βέλη» του προς τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη λέγοντας ότι: «Αν και δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη, ειδικά τον κ. Χρυσοχοΐδη, ο οποίος έδειξε πολύ γρήγορα την… ευαισθησία του και έβγαλε το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης ήδη. Περίμενα να δω την ευαισθησία του κ. Χρυσοχοΐδη όταν σε όλη την Ελλάδα, σε όλα τα ΜΜΕ έπαιζε το βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό του γιου μου. Όμως, γι’ αυτό το πράγμα τήρησε σιγή ιχθύος. Δεν τους έχω καμία απολύτως εμπιστοσύνη».

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More