Υπόθεση με βιτριόλι: Τι λέει ο δικηγόρος της 34χρονης για τις έρευνες και την πορεία της υγείας της

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση με το βιτριόλι μίλησε ο δικηγόρος της 34χρονης, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι ελπίδες για ταυτοποίηση της δράστριας στηρίζονται στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

«Αυτά που ακούω για ύποπτους, δεν το γνωρίζω», τόνισε, σημειώνοντας ότι η 34χρονη «συναντήθηκε για περίπου 5 λεπτά την Κυριακή, το υπόλοιπο για φωτογραφίες δεν το γνωρίζω». Όσον αφορά στην κατάσταση της 34χρονης Ιωάννας, είπε πως «δεν έχει αλλάξει κάτι, κι εκείνη θέλει όσο το δυνατό γρηγορότερα να βρεθεί ο δράστης».

«Η κατάστασή της παραμένει σοβαρή», ανέφερε σχετικά με την υγεία της, συμπληρώνοντας ότι αυτή την εβδομάδα θα γίνει κι άλλο χειρουργείο. «Από εκεί και πέρα, το 93% του προσώπου της έχει καεί, όπως και το 20% του σώματός της», πρόσθεσε ο δικηγόρος και δήλωσε σχετικά με τη συμβολή του θύματος στις έρευνες για τη δράστρια ότι, «αυτά που έλεγε από την πρώτη στιγμή, ότι δεν είχε κανέναν στο μυαλό της, αυτά συνεχίζει να λέει». «Αυτό που πρέπει κάποια στιγμή να δούμε είναι αν υπάρχει κάποιος ηθικός αυτουργός», κατέληξε ο Απόστολος Λύτρας.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More