Υπόθεση Novartis: Κλήτευση του Νίκου Παππά – Τι καλείται να απαντήσει

Η πλειοψηφία της προανακριτικής επιτροπής που διερευνά την παραθεσμική δράση του μηχανισμού «Ρασπούτιν», αποφάσισε τη κλήτευση του Νίκου Παππά.

Η κατάθεση του κ. Παππά θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη και μεταξύ άλλων θα κληθεί να απαντήσει για τον ρόλο συντονιστή που του αποδίδει ο κ. Μιωνή στην επίλυση της δικαστικής διαμάχης που είχε με τον εκδότη Γιάννη Φιλιππάκη αλλά και και την παρέμβαση του κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλου που απαίτησε την καταβολή μεγάλου χρηματικού ποσού ως “δικαστικά έξοδα” του εκδότη.

Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας ανέφερε ότι τα παραπάνω έγιναν κατά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 10.3.2016 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Την Τετάρτη θα κληθεί για κατάθεση ο κ. Δημήτρης Τζανακόπουλος και την ερχόμενη Πέμπτη η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη.

Να σημειωθεί ότι η επιτροπή αποφάσισε να καταδικάσει την τακτική της εισαγγελέως ως παρελκυστική καθώς δεν συνεργάζεται για την διευκόλυνση του έργου της επιτροπής είτε με την μη αποστολή εγγράφων είτε με την μη προσέλευσή της στην επιτροπή για κατάθεση.

Πληροφορίες:protothema.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More