Υπόθεση Novartis-Μ. Παπασπύρου: «Ψέματα λέει ο Αγγελής»

Συμπληρωματική κατάθεση στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζαχαρή που διενεργεί την έρευνα για τους δικονομικούς χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis έδωσε η πρώην γενική επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρία Παπασπύρου φέρεται να διέψευσε τα όσα είχε καταθέσει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής, ότι δηλαδή τόσο η ίδια, όσο και η πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, γνώριζαν ότι ετοιμάζονταν προφυλακίσεις για τρία πολιτικά πρόσωπα πριν από τις εκλογές.

Μάλιστα, φέρεται να επικαλέστηκε έγγραφα που υπάρχουν στην δικογραφία, τα οποία κατά την ίδια καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς του κ. Αγγελή.

Η κ. Παπασπύρου φέρεται να υποστήριξε ότι ο κ. Αγγελής, ως εποπτεύων της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, όφειλε να καταγγείλει αμέσως εάν όντως υπήρχε ένα τέτοιο σχέδιο, και όχι να το θυμηθεί τώρα. Όπως φέρεται να είπε, εκ του αποτελέσματος και την αρχειοθέτηση της δικογραφίας Σαμαρά  αποδεικνύεται ότι δεν υπήρχε τέτοιο σχέδιο που περιγράφει ο κ. Αγγελής.

Η πρώην γενική επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης φέρεται να υποστήριξε ακόμη ότι ποτέ δεν εκβιάστηκε από την κ. Τουλουπάκη κι ότι όλες οι πιέσεις που ασκήθηκαν ήταν στο πλαίσιο της συνεργασίας τους προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα των επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More