Φουλ επίθεση ο Άρης για την ανατροπή κόντρα στην Μόλντε

Κατά πολύ μεγάλο ποσοστό ο Σάββας Παντελίδης έχει καταλήξει στο σχήμα και στα πρόσωπα που θα παρατάξει σήμερα το βράδυ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για το… θαύματης ανατροπής του 3-0 στη Νορβηγία.

Γενικά αναμένεται να ρισκάρει, καθώς δεν έχει άλλη επιλογή, με τον Αρη να ψάχνει το γρήγορο γκολ που θα τον βάλει ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Προς αυτή την κατεύθυνση προσανατολίζεται στο να παρατάξει μία ενδεκάδα με επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές και μία από τις σκέψεις του ακούει στο όνομα “Λερίν Ντουάρτε” τον οποίο δοκιμάζει αντί του Φετφατζίδη στα άκρα της επίθεσης.

Βέβαια, στο ενδεχόμενο να δώσει στον Ολλανδό φανέλα βασικού θα πάρει ρίσκο, από την άποψη ότι δεν του έδωσε χρόνο στα τρία επίσημα παιχνίδι άρα συγκριτικά με τους υπόλοιπους (βλ. “Φέτφα”) υπολείπεται σε αγωνιστικό ρυθμό. Το γεγονός και μόνο όμως ότι έχει αρχίσει να τον… βλέπει σημαίνει πολλά. Τόσο για το πώς σκέφτεται το σημερινό παιχνίδι, μία άκρως επιθετική ενδεκάδα, όσο και για την ετοιμότητα του Ντουάρτε για την οποία έγινε πολύς ντόρος το προηγούμενο διάστημα.

Πηγή: Metrosport.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More