Φρίκη στο Ωραιόκαστρο: Βρέθηκαν σκυλιά σκοτωμένα και κουτάβια δεμένα σε σακούλα

Κρούσματα θανάτωσης σκύλων με φόλες έχουν προκαλέσει αναστάτωση σε περιοχές του δήμου Ωραιοκάστρου. Κάτοικοι έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες σε στελέχη της διοίκησης του δήμου.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν σκοτωμένα με αφρούς στο στόμα τρία σκυλιά και μία γάτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτυχα ζώα βρέθηκαν στην περιοχή “Πάρκο του Βορρά”, ενώ ένα σκυλί αγνοείται.

Τα σκυλιά βρέθηκαν σκοτωμένα το πρωί του Σαββάτου 4 Ιανουαρίου. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο Μελισσοχώρι βρέθηκαν τέσσερα κουταβάκια κλεισμένα μέσα σε σακούλα. Το ένα από αυτά διασώθηκε.

Σε ανακοίνωση του ο δήμος Ωραιοκάστρου αναφέρει: “Η διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου εκφράζει τον αποτροπιασμό της για τα περιστατικά αυτά, ενώ ο δήμαρχος Παντελής Τσακίρης έχει ήδη δώσει εντολή να κινηθούν οι διαδικασίες για την κατάθεση μήνυσης κατά αγνώστων”.

Η ανακοίνωση του δήμου Ωραιοκάστρου:

“Τις τελευταίες ώρες στελέχη της διοίκησης του δήμου Ωραιοκάστρου έγιναν αποδέκτες καταγγελιών για περιστατικά βασανιστικής θανάτωσης ζώων. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, κουτάβια, σκύλοι και μια γάτα βρέθηκαν νεκρά είτε από φόλα είτε από άλλον τύπου βασανισμό σε περιοχές του Πενταλόφου και του Μελισσοχωρίου. Η διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου εκφράζει τον αποτροπιασμό της για τα περιστατικά αυτά, ενώ ο δήμαρχος Παντελής Τσακίρης έχει ήδη δώσει εντολή να κινηθούν οι διαδικασίες για την κατάθεση μήνυσης κατά αγνώστων”.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More