Φ. Γεννηματά: Αυτές είναι οι διαφορές μας από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Τις διαφορές του ΚΙΝΑΛ από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ. παρέθεσε η Φώφη Γεννηματά, σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, σημειώνοντας με νόημα ότι «άλλο πράγμα τα πολιτικά ανοίγματα και άλλο η μικροκομματική προσέγγιση με πλαιοκομματικές τακτικές».

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24, υπογράμμισε ότι στη ΔΕΘ «ο κ. Τσίπρας δεν διατύπωσε καμία πρόταση για την ανάπτυξη της χώρας, ενώ η κοινωνική του πολιτική βασίζεται στα επιδόματα φιλανθρωπίας».

Και πρόσθεσε: «Ο κ. Μητσοτάκης από την πλευρά του, δεν είπε λέξη για τις ευθύνες της Ν.Δ. για το πώς μπήκαμε στη κρίση, για το κοινωνικό κράτος σήμερα, ενώ μίλησε για ανάπτυξη από τους οικονομικά ισχυρούς, χωρίς να λαμβάνει υπόψη του τους μικρομεσαίους και τη μεσαία τάξη που έχει σηκώσει το βάρος της κρίσης».

Εξαπέλυσε δε, σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για το ζήτημα των συντάξεων, ενώ επέμεινε στην αλλαγή του νόμου Κατρούγκαλου.

Όσον αφορά τη στρατηγική του ΚΙΝΑΛ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ξεκαθάρισε ότι «θα στηρίξει του άξιους εκλεγμένους περιφερειάρχες και δημάρχους του, κ’ αν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ακολουθήσει πίσω μας, καλώς να ορίσει».

Σχετικά με τις βουλευτικές εκλογές, τέλος, διαμήνυσε ότι στόχος είναι η τρίτη θέση, προκειμένου «να προτείνουμε τους όρους για μια προοδευτική διακυβέρνηση, ώστε η χώρα να βγει οριστικά από την κρίση».

Πληροφορίες: naftemporiki.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More