ΧΑΝΘ: Ξεκίνησαν οι εγγραφές σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία για την επόμενη χρονιά

Σε ένα κτίριο μοναδικό στο κέντρο της πόλης, που συνδυάζει χώρους κατάλληλα διαμορφωμένους και αθλητικές εγκαταστάσεις, λειτουργεί ο Παιδικός Σταθμός και το Νηπιαγωγείο της Χ.Α.Ν.Θ. Για παιδιά προσχολικής ηλικίας 2,5 έως 3,5 ετών και προνήπια και νήπια 4 έως 6 ετών.

Ωράριο λειτουργίας:

Πρωινά τμήματα: 7:00-16:00 (Παιδικός Σταθμός και Νηπιαγωγείο)
Απογευματινά τμήματα: 16:00-21:00 (Παιδικός Σταθμός)

Στόχος της Χ.Α.Ν.Θ. είναι η σύνδεση της εκπαιδευτικής διαδικασίας με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιδιώκει την κοινωνικοποίηση των παιδιών και την ομαλή ένταξή τους στο πρώτο κοινωνικό σύνολο της ζωής τους, το σχολείο, ενώ παράλληλα εμπλουτίζεται με μαθήματα από εξειδικευμένους δασκάλους σε γήπεδα και αίθουσες της Χ.Α.Ν.Θ. που περιλαμβάνουν:

Ανοιχτό γήπεδο ποδοσφαίρου, κλειστό γήπεδο Μπάσκετ, αίθουσα Μπαλέτου, Θεατρική σκηνή, κλειστή θερμαινόμενη πισίνα και άλλα πολλά που ενθουσιάζουν τους μικρούς μας φίλους. Και όλα αυτά στο κέντρο της πόλης!

*Οι εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσα από τη σελίδα του Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου στο Site της Χ.Α.Ν.Θ., συμπληρώνοντας την Αίτηση εγγραφής, η οποία είναι διαθέσιμη από τη Δευτέρα 11 Μαΐου.
Σχετικό βίντεο, εδώ: https://www.facebook.com/watch/?v=2763679363855863
Αίτηση εγγραφής, εδώ: https://ymca.gr/programmata/pedikos-stathmos-nipiagogio/

Για περισσότερες πληροφορίες:
Δήμητρα Τούμπα
E-mail: education2@ymca.gr
P: www.ymca.gr
Fb: Παιδικός Σταθμός & Νηπιαγωγείο ΧΑΝΘ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More