Χωρίς νερό περιοχές στους δήμους Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς και Παύλου Μελά

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα έκτακτες διακοπές νερού σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Χωρίς νερό έχουν μείνει καταναλωτές στην οδό Μουσχουντή Νικολάου 59 και σε όλες τις παρακείμενες οδούς στην περιοχή του Φοίνικα αλλά και στην Ιπποκράτους 26 και σε όλες τις παρακείμενες οδούς.

Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι τις 11:30.

Διακοπή νερού σημειώνεται και στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης. Χωρίς νερό έχουν μείνει καταναλωτές στην οδό Προνοιας  12 και σε όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι τις 10:00.

Χωρίς έχουν μείνει καταναλωτές και στην περιοχή της Τούμπας και συγκεκριμένα στην οδό Σύρου 3 και σε όλες τις παρακείμενες οδούς.  Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι τις 12:00.

Διακοπή νερού σημειώνεται και στην περιοχή της Σταυρούπολης. Χωρίς νερό έχουν μείνει καταναλωτές στην οδό Ιπποκράτους 26 και σε όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι τις 11:30.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More