Ψήφισε ο Κ. Ζέρβας – Δείτε τι δήλωσε (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Χαμογελαστός και ευδιάθετος κατέφθασε πριν από λίγο στο 2ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης στην Ικτίνου ο νεοεκλεγέντας δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Ρεπορτάζ: Κική Τσάνη

Ο κ. Ζέρβας κατέφθασε στο εκλογικό κέντρο, εκεί όπου είχε και σύντομες ομιλίες με πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο. Μάλιστα, ο νέος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης συνάντησε τυχαία και τον υποψήφιο βουλευτή με το ΚΙΝΑΛ, Γιάννη Μαγκριώτη.

Στην συνέχεια ο κ. Ζέρβας, συνοδευόμενος από συνεργάτες του και μέλη του συνδυασμού του και αφού περίμενε την σειρά του για να ψηφίσει είπε αστειευόμενος πως “στο δικό μας εκλογικό κέντρο έχει μεγαλύτερη προσέλευση”.

Αμέσως μετά ο νέος δήμαρχος της πόλης έκανε δηλώσεις, τονίζοντας μεταξύ άλλων την σιγουριά του ότι οι πολίτες της Θεσσαλονίκης θα αποφασίσουν το σωστό στις σημερινές εκλογές, ενώ έκανε εκ νέου έκκληση για μαζική προσέλευση στις κάλπες.

Τέλος, ο κ. Ζέρβας αφού έκανε τις δηλώσεις συνάντησε τυχαία και τον Νίκο Ταχιάο, αλλά και την Νιόβη Παυλίδου.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες και βίντεο από τις δηλώσεις του μέσα από το Thesstoday.gr:

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More