Ψευτογιατρός: Έστελνε μαντζούνια ταχυδρομικώς και στο εξωτερικό

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η έρευνα της Αστυνομίας γύρω από τον 47χρονο ψευτογιατρό Νίκο Κοντοστάθη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αστυνομικής συντάκτριας του Open TV, οι Αρχές αναζητούν για θύματά του και εκτός Ελλάδας. Κι αυτό διότι το Σαββατοκύριακο έγινε στις Αρχές ένα τηλεφώνημα από έναν άνδρα, ο οποίος ανέφερε ότι έπαιρνε τα μαντζούνια που φέρεται να του έστελνε ταχυδρομικά ο ψευτογιατρός. Έτσι οι έρευνες έχουν στραφεί στην Κύπρο και οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν μία φόρμουλα για το πώς αυτός ο άνδρας από την Κύπρο μπορεί αφενός να καταθέσει και αφετέρου εάν γνωρίζει την ύπαρξη και άλλων θυμάτων που φέρεται να είχε εξαπατήσει ο ψευτογιατρός στο νησί.

Νέα έφοδος στο σπίτι του ψευτογιατρού

Στο μεταξύ άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησαν ακόμα μία έφοδο στο σπίτι του 47χρονου στο Λαγονήσι. Η έρευνα έγινε επειδή δεν εντοπίστηκαν τα χρήματα που είχε αποσπάσει από τα θύματά του. Οι αστυνομικοί έψαξαν στο σπίτι για πιθανές κρυψώνες αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το μόνο που εντόπισαν ήταν μία καραμπίνα. Στο μεταξύ, οι έρευνες συνεχίζονται ενώ οι αστυνομικοί προσανατολίζονται στο ψάξιμο θυρίδων για να βρουν πού έχει κρύψει τα λεφτά που φέρεται να έχει αποσπάσει από τα ανυποψίαστα θύματά του. Ακόμη θα συνεχίσουν τις έρευνες για να δουν εάν ο «Νίκος Κόντος» είχε νοικιάσει κάποιο άλλο κρησφύγετο. Μπορεί μέσα σε αυτό να έκρυβε χρήματα και άλλα αντικείμενα που μπορεί να χρησιμοποιούσε στις δήθεν θεραπείες του.

Πηγή: ethnos.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More