Ωραιόκαστρο: Σε συναντήσεις με τους επικεφαλής όλων των παρατάξεων προχωρά ο Π.Τσακίρης

Κύκλο επαφών με τους επικεφαλής όλων των παρατάξεων που εκπροσωπούνται στο νέο δημοτικό συμβούλιο ανοίγει ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης, στο πλαίσιο του σχεδιασμού του για τη συγκρότηση του νέου σχήματος διοίκησης που θα αναλάβει το τιμόνι του δήμου από την 1η Σεπτεμβρίου.

Η αρχή θα γίνει σήμερα με τη συνάντηση που θα έχει ο Παντελής Τσακίρης με τον Ηλία Ζιακούλη από τον συνδυασμό «Πολιτεία με Όραμα».

Ο Παντελής Τσακίρης, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, έχει αναλάβει τη δέσμευση ότι από την πρώτη κιόλας ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του ο δήμος Ωραιοκάστρου θα έχει ένα πλήρως λειτουργικό κι αποτελεσματικό σχήμα διοίκησης.

Οι τελικές αποφάσεις του νεοεκλεγέντος δημάρχου για τα πρόσωπα που θα συναπαρτίσουν τη νέα ομάδα διοίκησης θα ανακοινωθούν αφότου ολοκληρωθεί ο κύκλος επαφών με τους επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων κι έπειτα από τη νομοθετική πρωτοβουλία που αναμένεται από τη νέα κυβέρνηση στην κατεύθυνση της εξασφάλισης της κυβερνησιμότητας στους ΟΤΑ στη μετά «Κλεισθένη» εποχή.

Στο δημαρχείο

Στο μεταξύ, ο Παντελής Τσακίρης από σήμερα εγκαθίσταται σε σταθερή και καθημερινή βάση στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου σε ειδικό χώρο που του έχει παραχωρηθεί, ώστε να διευκολυνθεί στην ενημέρωσή του για όλα τα θέματα του δήμου, διαδικασία που έχει αρχίσει από τις πρώτες κιόλας ημέρες της εκλογής του.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ωραιοκάστρου σήμερα θα έχει και την πρώτη σύσκεψη της δημοτικής του ομάδας, ενώ παράλληλα έχει ζητήσει αναλυτική ενημέρωση για το πρόβλημα που έχει ανακύψει με την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More