Ωραιόκαστρο: Τα ΚΤΕΛ εκτελούν από σήμερα το δρομολόγιο της γραμμής 56 του ΟΑΣΘ

Ξεκινούν σήμερα τα δρομολόγια της γραμμής 56 του Ο.Α.Σ.Θ. «Ν.Σ.Σ. – Ωραιόκαστρο» που εξυπηρετεί η ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Η γραμμή θα εξυπηρετείται με 9 σύγχρονα λεωφορεία και τα οφέλη είναι πολλά καθώς το παρεχόμενο έργο θα είναι πλήρες σε καθημερινή βάση, με άριστες συχνότητες και χωρίς καμιά αύξηση κομίστρου ή περικοπή στάσεων, σύμφωνα με τον ΟΣΕΘ.

Συγκεκριμένα, θα εκτελούνται για το Ωραιόκαστρο περισσότερα από (160) δρομολόγια ημερησίως (με ορισμένες παραλλαγές στις περιοχές του Δήμου), με (7) λεωφορεία τις καθημερινές (που θα γίνουν 9 κατά τη χειμερινή περίοδο ώστε να εξυπηρετείται καλύτερα και η σχολική λειτουργία).

Ολοκληρώνεται έτσι η προσθήκη γραμμών που, βάσει της πρόσφατης σύμβασης του ΟΣΕΘ με τη χρηματοδότηση του Υπ. Υποδομών και Μεταφορών, θα εξυπηρετούνται από τα ΚΤΕΛ για τα επόμενα δυο χρόνια και υπολείπεται η ενσωμάτωση δύο τελευταίων γραμμών του Ο.Α.Σ.Θ. και συγκεκριμένα της γραμμής 55 «Σταυρούπολη – Ωραιόκαστρο – Παλ. Συμμαχική Οδός – Ιωνία» που θα αναλάβει η ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης από κοινού με τον Ο.Α.Σ.Θ. και της γραμμής (9) «Νέος Σιδ. Σταθμός – Λαχαναγορά», που προετοιμάζεται να αναλάβει άμεσα η ΚΤΕΛ Κιλκίς.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More