Ο Γιάννης Μπέζος για την υιοθεσία από ομοφυλόφιλους

ΟΑπαντώντας σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του σχετικά με ομοφυλόφιλα ζευγάρια που θέλουν να υιοθετήσουν ή να κάνουν παιδιά, ο Γιάννης Μπέζος εμμένει στις απόψεις του πως δεν συμφωνεί με κάτι τέτοιο.

«Το παιδί πρώτα πρώτα πρέπει να γνωρίζει δύο πλευρές της ανθρώπινης φύσης. Εγώ είμαι υπέρ του συμφώνου συμβίωσης χωρίς συζήτηση. Και έχω και πάρα πολλούς φίλους οι οποίοι είναι ομοφυλόφιλοι και είναι και εξαιρετικοί άνθρωποι και με μεγάλη προσωπικότητα και με μεγάλο έργο πίσω τους. Το θέμα του παιδιού είναι πολύ λεπτό και δεν μπορεί να απαντά κανείς έτσι ελαφρά τη καρδία. Δεν συμφωνώ προς το παρόν.

Η ελληνική κοινωνία δεν είναι έτοιμη να δεχτεί κάτι τέτοιο και δεν θα είναι ποτέ έτοιμη, το θέμα είναι τι κάνει η πολιτεία. Το σύμφωνο συμβίωσης είναι ένα νομικό θέμα και απορώ πως δεν έχει γίνει ακόμα.

Δεν είμαι υπέρ τα παιδιά να μείνουν στο σκοτάδι και στο έρεβος. Λέω ότι προτιμότερο θα ήταν να είναι σε ένα ζευγάρι ετεροφυλόφιλων παρά ομοφυλόφιλων».

Πηγή: zappit.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More