5 λάθη που κάνετε όταν απλώνετε υγρά κραγιόν

Όλες μας θέλουμε τα χείλη μας να δείχνουν τέλεια ειδικά όταν απλώνουμε το αγαπημένο μας κόκκινο κραγιόν. Κι επειδή τα ματ κραγιόν θα μείνουν πλέον στην άκρη και τα liquid θα πάρουν τη θέση τους θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο εφαρμογής.

Οι περισσότερες από εσάς δυσκολεύεστε με τα κραγιόν σε ρευστή μορφή μια και κατά την εφαρμογή ξεφεύγετε από τα όρια των χειλιών με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνετε ντεμακιγιάζ και να ξεκινήσετε από την αρχή. Αν αγαπάτε μάλιστα τις έντονες αποχρώσεις κάτι τέτοιο είναι μάλλον καταστροφικό.

Επίσης έχετε δει ότι δεν παραμένουν στα χείλη για ώρες. Λίγο μετά την εφαρμογή μένει μόνο ένα αποτύπωμα του χρώματος και αναγκάζεστε να το ανανεώνετε αρκετές φορές μέσα στην ημέρα.

Εμείς βρήκαμε το ωραιότερο tutorial ώστε να ανακαλύψετε τα 5 βασικά λάθη που κάνετε όταν προσπαθείτε να απλώσετε το liquid lipstick και να τα αποφύγετε. Παράλληλα θα δείτε ποιος είναι ο σωστός τρόπος.
Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε το video που ακολουθεί και να αποκτήσετε τις αποχρώσεις που θα σας συντροφεύσουν τους επόμενους μήνες.

Πηγή: faysbook.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More