5 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τα παιδιά του Φεβρουαρίου!

Αν πρόκειται να γεννήσετε τον Φεβρουάριο, τότε ρίξτε μια ματιά σε όλα όσα μάθαμε κάνοντας μια μικρή έρευνα για τα παιδιά του Φεβρουαρίου…

#1 Θα φτάσουν πολύ ψηλά – κυριολεκτικά! Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2006 από το Harvard σε δείγμα 21.000 παιδιών, τα παιδιά που έχουν γενέθλια τον Φεβρουάριο θα γίνουν πολύ ψηλά. Αρκεί να πούμε πως ο Μάικλ Τζόρνταν έχει γενέθλια στις 17 Φεβρουαρίου.

#2 Θα φτάσουν πολύ ψηλά και μεταφορικά! Σύμφωνα με την ίδια έρευνα,τα παιδιά του Φεβρουαρίου έχουν συνήθως υψηλό δείκτη νοημοσύνης και ασχολούνται μεγαλώνοντας με την καινοτομία, τις επιστήμες ή με την πολιτική. Σε κάθε περίπτωση, δεν περνάνε απαρατήρητα και το ότι ο Στιβ Τζομπς είχε γεννηθεί στις 24 Φεβρουαρίου είναι η μεγαλύτερη απόδειξη.

#3 Είναι γεννημένοι καλλιτέχνες! Είτε είναι Υδροχόοι, είτε Ιχθύες, θα έχουν χωρίς αμφιβολία καλλιτεχνική φλέβα και είναι πολύ πιθανό να γίνουν διάσημοι μεγαλώνοντας. Η Τζένιφερ Άνιστον, η Ντρου Μπάριμορ, ο Μπομπ Μάρλεϊ αλλά και ο Τσαρλς Ντίκενς έχουν γεννηθεί Φεβρουάριο, μεταξύ άλλων.

#4 Είναι κουλ! Όπως όλα τα παιδιά που γεννιούνται τους κρύους μήνες του χειμώνα, έτσι και τα παιδιά του Φεβρουαρίου είναι σύμφωνα με έρευνες, λιγότερο οξύθυμα, πιο ήρεμα και σχεδόν καθόλου κυκλοθυμικά. Εξαιρούνται οι περίοδοι των terrible twos και terrible threes!

#5 Όλοι θα θυμούνται τα γενέθλιά τους! Η αλήθεια είναι, πως οι προσκλήσεις για πάρτι γενεθλίων τον Φεβρουάριο είναι πολύ λιγότερες απ’ότι τους άλλους μήνες. Αυτό σημαίνει πως τα γενέθλια τον Φεβρουάριο είναι -από λίγο έως πολύ- σπάνια, ειδικά για τα παιδιά που γεννιούνται 29 Φεβρουαρίου! Αυτό σημαίνει πως κανείς δεν θα ξεχνά τα γενέθλιά τους!

 

Πηγή: boommag.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More