Home and the city: Δύο αδερφές από τη Θεσσαλονίκη ομορφαίνουν το σπίτι σας!

Με πολλή όρεξη και μεράκι, η Δήμητρα και η Μαρία Καραμανώλη, δύο αδερφές από τη Θεσσαλονίκη, πήγαν κόντρα στην πεποίθηση των νέων πως δεν είναι καιρός για “ανοίγματα” και έκαναν το χόμπι τους επάγγελμα!

Το Home and the city είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα όπου ο καθένας μπορεί να βρει μια τεράστια γκάμα από έπιπλα, λευκά είδη, είδη σπιτιού και διακόσμησης.

Με το γούστο και τη φρέσκια ματιά δύο νέων κοριτσιών, το Home and the city, είναι ο κατάλληλος ιστότοπος για να αναζητήσει κάποιος ιδέες για το πως θα ομορφύνει το χώρο του ή για ένα όμορφο δώρο που θέλει να κάνει σε ένα αγαπημένο του πρόσωπο, ενώ η Δήμητρα και η Μαρία είναι παραπάνω από ενθουσιώδεις ώστε να βοηθήσουν τον ενδιαφερόμενο να βρει αυτό που ονειρεύεται.

Πάρα το γεγονός ότι η διακόσμηση απέχει πολύ από το αντικείμενο των σπουδών τους, ήταν ανέκαθεν η μεγάλη τους αγάπη και αυτό, με τη στήριξη των γονιών τους και το πάθος τους να δημιουργήσουν κάτι δικό τους, το μετέτρεψαν σε επάγγελμα.

 

Το βάπτισμα του πυρός για να ασχοληθούν με αυτό τον τομέα, πήραν από τη μητέρα τους, η οποία ασχολείται με το χώρο του επίπλου σε μια μεγάλη εταιρεία. “Πάντα είχαμε στο σπίτι όμορφα πράγματα. Αυτό τον ενθουσιασμό μάς μετέφερε η μητέρα μας και τρέφαμε από μικρές ιδιαίτερη αδυναμία στο κάθε τι όμορφο και ιδιαίτερο μπορεί να κοσμήσει ένα χώρο”.

Το e-shop τους μετράει μόλις μερικούς μήνες ζωής, ωστόσο ήδη συνεργάζονται με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του επίπλου και της διακόσμησης, ενώ η ανταπόκριση του κοινού είναι ιδιαίτερα θερμή.

 

“Δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβράβευση και χαρά όταν οι πελάτες μας μένουν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Πολλές φορές μας στέλνουν φωτογραφίες από τα προϊόντα που από απλά αντικείμενα, πήραν πλέον ζωή σε ένα χώρο και αυτό μας εξιτάρει ακόμα περισσότερο. Να τα κάνουν δηλαδή κομμάτι της καθημερινότητάς τους”.

Σε μια εποχή όπου στο Internet συμβαίνουν θαύματα στον τομέα των επιχειρήσεων και παρά το ρίσκο που έχει μερικές φορές ένα τέτοιο “άνοιγμα”, οι αδερφές Καραμανώλη, βάζοντας τη δική τους σφραγίδα σε αυτό το εγχείρημα, κάνουν με πάθος και προσήλωση αυτό που αγαπούν, προσφέροντας παράλληλα στον καταναλωτή τα πιο ποιοτικά προϊόντα της αγοράς.


Όπως επισημαίνουν, αυτός είναι και ο προσωπικός τους στόχος, να είναι δηλαδή το Home and the city ο διαδικτυακός χώρος, όπου ο καθένας θα έχει πρόσβαση από οπουδήποτε, καθώς το Internet ενώνει κάθε γωνιά του κόσμου, προσφέροντας πάντα τις καλύτερες προτάσεις σε είδη διακόσμησης και σπιτιού. Άλλωστε όπως και οι ίδιες φιλοδοξούν και εργάζονται σκληρά γι’αυτό, είναι να επεκταθούν στην παγκόσμια αγορά, κάνοντας στο μέλλον αποστολές και σε άλλες χώρες.

“Οι υπηρεσίες του διαδικτύου εξελίσσονται και μαζί με αυτό κι εμείς, καθώς είναι πλέον σύνηθες ο κόσμος να κάνει τις αγορές του μέσω e-shop και πραγματικά το Internet είναι ένας μαγικός χώρος που προσφέρει άπλετες επιλογές. Εμείς αυτό που φροντίζουμε είναι να θέτουμε ως προτεραιότητα την ποιότητα αλλά και να διευρύνουμε συνεχώς την ποικιλία στα προϊόντα μας ώστε να εξυπηρετούμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη, κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη τους”.

 

 

 

Η συνταγή της όμορφης δουλειάς που παρουσιάζουν, είναι η σχέση που έχουν μεταξύ τους. “Τυχαίνει να ταιριάζουν τόσο πολύ οι χαρακτήρες μας, σε επίπεδο που η μία συμπληρώνει την άλλη και αυτό μας βοηθάει στη δουλειά. Μοιράζουμε τις αρμοδιότητες ανάλογα με το τι αρέσει περισσότερο στην καθεμία και υπάρχει η τέλεια χημεία ώστε να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

Θα βρείτε τα προϊόντα στον ιστότοπο Home and the city, αλλά και στο Facebook και Instagram.

Κείμενο: Κική Τσάνη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More