Masterclass Ζαχαροπλαστικής με τον Γιώργο Αυγέρο στο ΙΕΚ Δέλτα 360

Ένα μοναδικό Pastry Masterclass θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν όσοι επισκεφθούν την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου τις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης (Eρμού 45).

Ο αναγνωρισμένος Chef Ζαχαροπλαστικής Γιώργος Αυγέρος θα σας μυήσει στον κόσμο των Restaurant Desserts μέσα από το ομότιτλο σεμινάριο, σε δύο κύκλους: Την Τετάρτη 29/1, από τις 12.00 έως τις 16.00 και από τις 17.00 έως τις 21.00.

Ο μέχρι πρότινος AMBASSADOR της σοκολάτας BELCOLADE και καταξιωμένος στον χώρο της ζαχαροπλαστικής Γιώργος Αυγέρος, έχει διατελέσει Pastry Chef στα περισσότερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, ενώ σήμερα τον βρίσκουμε ως Executive Pastry Chef στο Sani Club.

Ο κορυφαίος Pastry Chef θα δείξει όλες τις σύγχρονες τεχνικές και τους μοντέρνους τρόπους παρουσίασης για ένα μοναδικό dessert!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Για να ξέρετε: Την 1η Μαΐου 2018 θα ενημερώσουμε την Πολιτική απορρήτου και τους Όρους χρήσης, ώστε να είναι πιο σαφείς και να καλύπτουν τη νέα νομοθεσία περί προστασίας του απορρήτου στην Ευρώπη. Επιλέξτε Αποδοχή για να μας ενημερώσετε ότι συμφωνείτε με τις αλλαγές. Μάθετε περισσότερα.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο