Pranic Healing: Πως η ενέργεια μπορεί να γίνει μέθοδος θεραπείας

Μιλά στο Thesstoday.gr ο εκπρόσωπος του Pranic Healing Light στην Βόρεια Ελλάδα και ενεργός θεραπευτής, Δημήτρης Βίκτωρ Βασιλόπουλος

Το Pranic Healing έγινε γνωστό και άρχισε να εξαπλώνεται στην Ελλάδα τα τελευταία δέκα χρόνια. Θεωρείται ότι αποτελεί μια πανίσχυρη θεραπευτική τεχνική, αλλά και μία ολόκληρη φιλοσοφία που στόχο έχει να κάνει τη ζωή των ανθρώπων πιο όμορφη, πιο άνετη, πιο ισορροπημένη, πιο ευήμερη. 

Στην ουσία πρόκειται για μια θεραπευτική μέθοδο που συνδυάζει ενεργειακές θεραπείες και συμβατική ιατρική.

Ο Δημήτρης Βίκτωρ Βασιλόπουλος μιλά στο Thesstoday.gr για το Pranic Healing, εξηγεί τι είναι, πως λειτουργεί, τι προσφέρει στον άνθρωπο και πως μπορεί κάποιος να το γνωρίσει καλύτερα.

pranic healing

Τι είναι το Pranic Healing;

Το Pranic Healing είναι μια θεραπευτική κι άμεσα αποτελεσματική τεχνική ενεργειακής θεραπείας. Είναι μια θεραπευτική μέθοδος που συνδυάζει ενεργειακές θεραπείες, κβαντική φυσική και επιστήμη. Όλα σε μια τεχνική. Το Pranic Healing έχει χαρακτηριστεί ως η τεχνική θεραπείας της 3ης χιλιετίας. Είναι τέχνη και επιστήμη μαζί. Στο εξωτερικό εφαρμόζεται σε νοσοκομεία και κλινικές. Στην Ελλάδα διεξάγεται από το Φεβρουάριο ένα πείραμα πάνω στα καρκινικά κύτταρα, ξεκινώντας από το νοσοκομείο Θεαγένειο της Θεσσαλονίκης.

Πως λειτουργεί, τι πετυχαίνει κάποιος μέσα από το Pranic Healing;

Το Pranic Healing λειτουργεί με τη διαχείριση της ενέργειας που υπάρχει στο βιοπλασματικό / ενέργειακο μας σώμα. Όπου υπάρχει μπλοκάρισμα ή έλλειψη ενέργειας αποκαθίσταται και το σώμα του θεραπευόμενου λειτουργεί φυσιολογικά. Ουσιαστικά με τη μέθοδο αυτή αφυπνίζουμε τους μηχανισμούς αυτοθεραπείας της ύπαρξης μας. Κι επειδή η ύπαρξη μας έχει πολλούς τομείς μπορεί να εφαρμοστεί σε φυσικό, ενεργειακό, συναισθηματικό, νοητικό επίπεδο. Και φυσικά στην ευημερία μας και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, καθώς όλα είναι είναι ενέργεια και το καθετί έχει ενεργειακή δόνηση και μπορεί να αποκατασταθεί.

Πότε ήρθε στην Ελλάδα και πως το αποδέχθηκε ο κόσμος;

Στην Ελλάδα το Pranic Healing ήρθε το 2006, στην Αθήνα όπου σιγά σιγά άρχισε να εξαπλώνεται. Ο κόσμος που το βίωσε είτε σαν θεραπευόμενος, είτε σαν εκπαιδευόμενος της τεχνικής ενθουσιάστηκε και είδαν τη ζωή τους να βελτιώνεται σε όλους τους τομείς, όχι μόνο σε αυτόν που ήθελαν να δουλέψουν, καθώς όλα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες μαθητές του Pranic healing σε όλο το κόσμο.

Μπορεί ο καθένας να μυηθεί στο Pranic Healing?

Στο Pranic Healing δεν υπάρχουν μυήσεις, υπάρχει απλά η παρακολούθηση των σεμιναρίων για να μπορέσει κάποιος να γίνει θεραπευτής της τεχνικής.

Ποια είναι τα οφέλη από τις μεθόδους του Pranic Healing για τον άνθρωπο;

Τα οφέλη για τον άνθρωπο είναι άπειρα και βαθύτατα.

α) Σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο: μπορεί να επιφέρει ανακούφιση, θεραπεία και πολλές φορές ίαση και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις, όπως π.χ τάσεις αυτοκτονίας, εξαρτήσεις από ναρκωτικά ή στις πιο απλές παθήσεις, όπως ημικρανίες, στομαχόπονοι, δερματικές, αναπνευστικές παθήσεις, κρίσεις πανικού, στρες και κατάθλιψη κτλ.

β) Σε επίπεδο ευημερίας: με τις διδασκαλίες και τις τεχνικές ο πρακτικάριος μπορεί να διορθώσει οποιαδήποτε δυσαρμονία ή πρόκληση που αντιμετωπίζει στη ζωή του, όσον αφορά την επαγγελματική του καριέρα, την οικονομική του κατάσταση και οτιδήποτε αφορά την ευημερία του.

γ) Σε επίπεδο σχέσεων: ο πρακτικάριος μαθαίνει πως να αντιμετωπίζει τις δύσκολες σχέσεις, τους τοξικούς ανθρώπους, τις απώλειες κτλ. Είναι τόσο απλές οι διδασκαλίες μα τόσο αποτελεσματικές, αρκεί κάποιος να έχει θέληση, υπομονή κι επιμονή για να μάθει.

Το Pranic Healing υποκαθιστά την ιατρική;

Όχι, το Pranic Healing δεν αντικαθιστά την συμβατική ιατρική, ίσα-ίσα που τη συμπληρώνει. Ένας θεραπευτής του Pranic healing δεν συνταγογραφεί, δεν κάνει διαγνώσεις και δουλεύει πάντα σύμφωνα με τις γνωματεύσεις των ιατρών της συμβατικής ιατρικής.

Στη Θεσσαλονίκη πως μπορεί κάποιος να ενημερωθεί σχετικά με το Pranic Healing?

Στη βόρεια Ελλάδα υπάρχει το κέντρο του Pranic Healing, το Pranic Healing Light North Greece, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Δωδεκανήσου 22, στον 3ο όροφο.

pranic healing pranic healing

Ποιος είναι ο Δημήτρης Βίκτωρ Βασιλόπουλος

pranic healing, Δημήτρης Βίκτωρ Βασιλόπουλος

Ο Δημήτρης Βίκτωρ Βασιλόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο του 1984.

Σπούδασε Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ αργότερα ακολούθησε ένα παιδικό όνειρό του και σπούδασε στη σχολή του ΙΑΤΑ Αεροσυνοδός. Σήμερα εργάζεται στον τομέα της πώλησης και προώθησης προϊόντων σε μια μεγάλη εταιρεία και παράλληλα εργάζεται και ως θεραπευτής του Pranic Healing ενώ έχει αναλάβει την διάδοση του Pranic Healing στην Βόρεια Ελλάδα.

Από μικρός ήθελε να διδαχθεί τη Γνώση του Εσωτερισμού, καθώς ήταν πολύ ενσυναισθητικός, διορατικός και εξοικειωμένος με το κόσμο της ενέργειας. Έτσι, το 2012, μετά από μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, ασχολήθηκε με τον Εσωτερισμό, το channeling, τη χρήση εκκρεμούς ραδιαισθησίας, με τη μαντεία κ τους κρυστάλλους, με το Ρέικι και άλλα είδη ενεργειακών τεχνικών θεραπείας.

Γνώρισε αγαπημένους δασκάλους και εκπαιδευτές, ώσπου το 2014 «τυχαία» γνώρισε το Pranic Healing του Master Choa Kok Sui σε μια έκθεση εναλλακτικού τρόπου ζωής κι έκτοτε άλλαξαν όλα.

Από το 2014 ο Δημήτρης είναι ένας ενεργός θεραπευτής κι αφοσιωμένος εθελοντής σε οποιαδήποτε δράση αφορά το αντικείμενο του Pranic Healing.

Έχει αφιερώσει τη ζωή του στις Διδασκαλίες του Master Choa Kok Sui, καθώς πιστεύει έμπρακτα ότι η ζωή του και οι ζωές των γύρων του άλλαξαν ριζικά με την εφαρμογή αυτών των διδασκαλιών. Οι διδασκαλίες του πρόσφεραν έναν υγιή, ευήμερο και σύγχρονο τρόπο ζωής συνδυασμένο με την βαθιά εσωτερική γνώση της ενέργειας , και για αυτό και επέλεξε να διαδώσει τη γνώση αυτή.

Σήμερα συνεργάζεται με την Άντα Αλεξάνδρα Μανωλά και είναι ο επίσημος εκπρόσωπος του Pranic Healing Light σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα και δουλεύει στην υπηρεσία του Δασκάλου του, Master Choa Kok Sui. Είναι επίσημος διοργανωτής σεμιναρίων Pranic Healing και ο συντονιστής του Διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές του MCKS με κέντρο τη Θεσσαλονίκη και σε ακτίνα ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα.

Τα σεμινάρια που έχει παρακολουθήσει:

1) MCKS Basic Pranic Healing course

2) MCKS Advanced Pranic Healing course

3) MCKS Pranic Psychotherapy course

4) MCKS Pranic Crystal Healing course

5) MCKS Psychic Self Defense course

6) MCKS Oneness with the Higher self course

7) MCKS Arhatic Yoga course

8) MCKS Kriyashakti

Δημήτρης Βίκτωρ Βασιλόπουλος

Επικοινωνία: Τηλ. 6955011233, Fb page: Pranic Healing Light North Greece, email: dvasilopoulos84@gmail.com.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More